Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-04@01:51:35 GMT

جزئیات مصوبات جدید هیئت دولت برای رفع موانع جهش تولید

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۳۲۲۹۱

‍‍‍‍‍‍

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: با تصویب و اجرای کامل مصوبات اخیر دولت در کارگروه جهش تولید سازمان های مرتبط صادر کننده فقط ۱۵ روز فرصت دارند پاسخ استعلام دهند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، "محمدعلی دهقان‌دهنوی" در گفتگو با ۱۸:۳۰ از چگونگی تشکیل کارگروه رفع موانع جهش تولید و مصوبات جدید آن گفت و افزود: در طرح مصوبات جدید هیئت دولت برای رفع موانع تولید و بهبود کسب و کار، قرار شد اطلاعات همه مجوز‌های کشور در یک مکان مشخص ثبت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی از چند بخش بودن مصوبات کارگروه جهش تولید گفت و افزود: یک بخش به تایید مجلس و یک بخش هم به تنفیض رئیس قوه قضائیه مرتبط می‌شود.
دهقان‌دهنوی از صدور "شناسه یکتا" و نظام اطلاعات یکپارچه خبر داد و گفت راهکار گره همه مجوز‌ها به این کد یکتا وابسته است. تاکنون هر کس که تصمیم به راه اندازی کسب و کاری داشت موظف بود انواع مجوز‌ها مانند انتقال آب و گاز، رعایت حریم‌ها از جمله حریم جاده و رودخانه را از مراجع ذی صلاح می‌گرفت.
او به جزئیات بیشتر راهکار ویژه وزارت صمت برای بهبود فضای کسب و کار پرداخت و گفت: دو تا سه سال دیگر همه مجوز‌های فعالیت اقتصادی هدفمند می‌شود. از این پس اطلاعات دقیقتر و حمایت‌ها مشخص می‌شود.
محمدعلی دهقان‌دهنوی از دومین مصوبه کارگروه گفت و افزود: از این پس تا ۴ ماه تمام مجوز‌ها بدون دخالت دست در سیستم ثبت می‌شود؛ و رای قطعی دستگاه‌های مرتبط درباره استعلام درخواست راه اندازی کسب و کار ظرف ۱۵ روز اعلام می‌شود. دهقان دهنوی گفت: در فرایند مقررات زدایی به کمک مجلس قرار است مانع از تصویب بیش از دو قانون دستگاههای اجرایی شود. معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: از این به بعد مصوبات هیئت مقررات زدایی که نیاز به بررسی و تصویب هیئت دولت دارد بدون هیچ واسطه ای ظرف مدت یکماه در دولت مطرح می شود.
عضو هیئت مقررات‌زدایی در ارتباط تصویری از بهبود وضعیت راه اندازی کسب و کار و حمایت قانونی گفت.
حسین سلاح‌ورزی" افزود: از دو سال گذشته در وزارت اقتصاد برای بهبود فضای کسب و کار و حذف قوانین دست و پاگیر تلاش کرده اند.
او به مقاومت برخی دستگاه‌های اجرایی در تسهیل مسیر کسب و کار گفت و افزود: به نظر من ویژگی‌های موثری در مصوبات اخیر کارگروه جهش تولید وجود دارد. قرار است علاوه بر جلوگیری از تصویب مقررات متعدد، ضمانت اجرایی بهتری هم در نظر گرفته است. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: دهقان دهنوی جهش تولید کسب و کار مجوز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۲۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مسعود ایرانی اظهار کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.
وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات، گفت: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.
ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.
در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

دیگر خبرها

  • باید موانع از پیش‌روی تولیدگران و فعالان اقتصادی برداشته شود
  • باید موانع را از پیش‌روی تولیدگران و فعالان اقتصادی برداریم
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری
  • استقلال به خاطر برکناری خطیر از لیگ قهرمانان محروم می‌شود؟
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ
  • پیگیر تحقق مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان هستیم
  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد